Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Νίκησε Γαλατασαράι! Ενοχλήσεις ο Ρόμπερτς

Ολυμπιακός: Νίκησε Γαλατασαράι! Ενοχλήσεις ο Ρόμπερτς
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με νίκη ολοκληρώσε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε της Γαλατασαράι με 69-58 στην Πόλη, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι ο κορυφαίος των νικητών και ο Βασίλης Τολιόπουλος η αποκάλυψη των “ερυθρόλευκων”.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας άνετα της Γαλατασαράι, και στρέφει πλέον την προσοχή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν και πάλι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ μέτρησε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τον Χόλις Τόμπσον να τον ακολουθεί σε απόδοση, έχοντας 12 πόντους και 9 ριμπάουντ. Η αποκάλυψη του αγώνα ήταν, πάντως, ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος σημείωσε 10 πόντους.

Ενοχλήσεις ο Ρόμπερτς

Μοναδικό μελανό σημείο στην αναμέτρηση, οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον δικέφαλο ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικαν΄ςο γκαρντ αγωνίστηκε μόλις για επτά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος προφυλάχθηκε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλου. Εκτός σ’ ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι ήταν οι Σπανούλης και Παπανικολάου.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 32-30, 41-50, 58-69.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Κουντέρ): Χάρντι 8, Γιαγκμούρ 3, Χέντριξ, Κλάιν 2, Αράρ 6, Ρένφρο 4, Κρίστμας 8, Χόπσον 7, Σάμερς 6, Πρέλτζιτς 12, Κοκσάλ 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΛίν 3, Τολιόπουλος 10, Παπαπέτρου 7, Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ 14, Στρέλνιεκς 8, Τίλι 7, Πρίντεζης 8, Μάντζαρης, Ρόμπερτς, Μπόγρης, Τόμπσον 12.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις