Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Σπανούλης στο… θρόνο της Euroleague! Video με Αντετοκούνμπο, Ντόντσιτς και Φορτούνη

Ολυμπιακός: Ο Σπανούλης στο… θρόνο της Euroleague! Video με Αντετοκούνμπο, Ντόντσιτς και Φορτούνη
ΦΩΤΟ Intime

Όπως είχε προαναγγέλλει, η ΚΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τον Βασίλη Σπανούλη, για την ανάδειξη του σε κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Ήταν λίγο αφού μπήκε το 2020 (02/01) στην εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε, όταν ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε… ιστορία στη Euroleague.

Στο ματς για την 17η αγωνιστική της Euroleague, ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρειαζόταν 10 πόντους για να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών της Euroleague.

Ο «Kill Bill» μετρούσε 9 πόντους, όταν 2:39 πριν τη λήξη, ευστόχησε σε τρίποντο κάνοντας το 80-90, έφτασε τους 12 πόντους στον αγώνα και έγινε ο νέος «βασιλιάς» μέσα στο ΣΕΦ και μπροστά στον πρώην προπονητή του στον Παναθηναϊκό και νυν της Φενέρ, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς!

O πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς επελέγη από τη Euroleague να βραβεύσει τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών της διοργάνωσης, τη συγκεκριμένη βραδιά.

Με τη λήξη εκείνου του αγώνα, η διοργανώτρια τίμησε τον “V-Span” δίνοντάς του τα τρία φύλλα αγώνα από τους τελικούς που πανηγύρισε τον τίτλο της Euroleague (2009, 2012, 2013), ενώ ο Legend της διοργάνωσης, Θοδωρής Παπαλουκάς του παρέδωσε τη μπάλα του αγώνα και ένα… κορνιζαρισμένο διχτάκι.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού όμως είχαν μια ακόμα ευκαιρία να «αποθεώσουν» τον ηγέτη της ομάδας τους. Δύο αγωνιστικές μετά, ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε από την ίδια την ΚΑΕ Ολυμπιακός, πριν την έναρξη της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης βραβεύτηκε από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ προβλήθηκε και ένα βίντεο που μίλησαν για εκείνον οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς, Πάου Γκασόλ, Τόνι Πάρκερ, καθώς επίσης και ο Κώστας Φορτούνης!

Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού έδωσαν στον Σπανούλη ένα κάδρο στο οποίο εμφανίζεται να κάθεται σε έναν θρόνο, έχοντας στο πλάι του τα τρόπαια της Euroleague που κατέκτησε.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1217162858703859715

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις