Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των προσφυγών στο ΑΣΕΑΔ

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των προσφυγών στο ΑΣΕΑΔ

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των προσφυγών του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ. Παρόντες οι εκπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ, του Παναθηναϊκού, του Προμηθέα, της ΑΕΚ και του Περιστερίου.

Ο Ολυμπιακός έκανε προσφυγή κατά του ΕΣΑΚΕ για την επικύρωση της βαθμολογίας. Στην εκδίκαση έδωγσε το “παρών” η νομική εκπρόσωπος της διοργανώτριας Αρχής , κ. Δόγα, αλλά και οι δικηγόροι των τεσσάρων ομάδων που αγωνίζονται στην τελική φάση των πλέι οφ.

Οι εκπρόσωποι των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Προμηθέα και Περιστερίου παρακολούθησαν την εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δικαιωθεί, υπάρχει ο κίνδυνος να μην ισχύει τίποτα από όσα έχουν γίνει στα πλέι οφ.

Στη δεύτερη προσφυγή που έχει να κάνει με τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού, η νομική εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ δεν παραστάθηκε, όπως κι οι εκπρόσωποι των άλλων ομάδων, πλην του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» παρέμειναν στην αίθουσα, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν έννομο συμφέρον.

Οι Πειραιώτες ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να καταθέσουν τα υπομνήματά τους και στη συνέχεια θα περιμένουν τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις