Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 66-71 ΤΕΛΙΚΟ: Νέο break στο ΣΕΦ και 1-1 [vids]

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 66-71 ΤΕΛΙΚΟ: Νέο break στο ΣΕΦ και 1-1 [vids]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός έκανε το δικό του break στη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League και επικρατώντας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 66-71, πήρε πίσω το πλεονέκτημα της έδρας, ισοφαρίζοντας τις νίκες σε 1-1.

Με κορυφαίους παίκτες τους Καλάθη και Τζέιμς και ένα ξέσπασμα στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος επί του Ολυμπιακού με 66-71, παρότι οι “ερυθρόλευκοι” πίεσαν για την ανατροπή στο τέλος.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ και με τον αρχηγό της να είναι τρομερός στην επίθεση με 18 πόντους και 3 τρίποντα, έκανε το δικό της break στο ΣΕΦ για να φέρει τη σειρά στο 1-1 και να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας.

Δεν κατάφερε να “προασπίσει” για μία ακόμη φορά την έδρα της η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία πάντως έφθασε πολύ κοντά σε μία απίθανη ανατροπή στο τέλος, μειώνοντας τη διαφορά ακόμα και στους 3 πόντους. Επόμενο ματς για τις δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του ελληνικού ρόστερ, ενώ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών, πλην των γνωστών απόντων, Τιλί και Αγραβάνη.

Οι τελευταίες αναμετρήσεις των 2 ομάδων στο ΣΕΦ, έχουν λήξει με νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για τη Euroleague.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις