Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στη 12άδα ο Γκιστ! Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται για 4η φορά στους φετινούς τελικούς της Stoiximan.gr Basket League, με τους “πράσινους” να έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή με νίκη στο ΣΕΦ. Στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν πιθανότατα και τη βοήθεια του Τζέιμς Γκιστ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος και με νίκη θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για το συγκεκριμένο ματς και ο Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικανός σέντερ του Τριφυλλιού, αγωνίστηκε με διάστρεμμα στο τρίτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League και το ίδιο αναμένεται να κάνει και στο Φάληρο, αν χρειαστεί. Ο παίκτης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του, όμως θα συμμετάσχει κανονικά στην αποστολή και το αν θα μπει τελικά και στο παρκέ, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Είναι πιθανό μάλιστα, ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού να μην τον χρησιμοποιήσει έτσι κι αλλιώς στην αρχή και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, να αποφασίσει αν αξίζει το ρίσκο της συμμετοχής του στο ματς.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις