Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη η απόφαση για τη διεξαγωγή του ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη η απόφαση για τη διεξαγωγή του ντέρμπι
ΦΩΤΟ intime

Άγνωστο θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη (13.03.2019) το αν θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την Basket League. Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΔΕΑΒ.

Η διεξαγωγή του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την Basket League βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, τόσο για το αν θα “κατέβουν” οι “ερυθρόλευκοι” -σε περίπτωση που δεν τοποθετηθούν ξένοι διαιτητές στο ντέρμπι του ΣΕΦ- όσο και για την πιθανότητα αναβολής του (την ίδια ημέρα θα γίνει και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι “αιωνίων”, ενώ υπάρχει και ο ημιμαραθώνιος Αθήνας).

Η ατμόσφαιρα… μυρίζει μπαρούτι αυτή την περίοδο, αλλά η ΔΕΑΒ δεν μπόρεσε να πάρει μια απόφαση την Τρίτη (12.03.2019), μετά τη σύσκεψη των εμπλεκομένων πλευρών.

Βασιλειάδης: «Να αποτρέψουμε τα ραντεβού θανάτου! Εκτός γηπέδων οι ανεγκέφαλοι»

Η αστυνομία κρίνει απαραίτητη την αναβολή ενός εκ των δύο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού -σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ-τονίζοντας πως αδυνατεί να καλύψει επαρκώς τα αθλητικά γεγονότα, με την Superleague να στέλνει έγγραφο και να ενημερώνει ότι δεν γίνεται να συμβεί κάτι τέτοιο στο ματς του ΟΑΚΑ, επικαλούμενη το επιβαρυμένο πρόγραμμα των ομάδων, αλλά και θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ολυμπιακός: «Επίθεση» σε Βασιλακόπουλο! «Αυτά που λέει προκαλούν μόνο γέλιο»

Η ΔΕΑΒ ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες από την αστυνομία σχετικά με τους λόγους που κρίνεται απαραίτητη η αναβολή ενός εκ των ντέρμπι και8 αναμένεται να λάβει την τελική της απόφαση την τετάρτη (13.03.2019).

Ακολούθως, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης θα λάβει υπ΄όψιν του όλα τα δεδομένα και αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες…

Πάντως, ακόμη κι αν αποφασιστεί το ντέρμπι “αιωνίων” της Α1 στο μπάσκετ να διεξαχθεί την Κυριακή (17.03.2019), η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει τονίσει ξεκάθαρα πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί, αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις