Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Πάντερ: “Επιτέλους θα είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη” [pics]

Ολυμπιακός – Πάντερ: “Επιτέλους θα είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη” [pics]
ΦΩΤΟ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κέβιν Πάντερ έφθασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την επικείμενη συνύπαρξή του με τους Σπανούλη και Πρίντεζη.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κέβιν Πάντερ από τη Βίρτους Μπολόνια, αλλά ο Αμερικανός γνωρίζει καλά την Ελλάδα, έχοντας φορέσει τη φανέλα τόσο του Λαυρίου, όσο και της ΑΕΚ.

Φθάνοντας έτσι στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών, στάθηκε στο… δρόμο που έχει διανύσει, μέχρι να φθάσει στο κορυφαίο επίπεδο και να γίνει συμπαίκτης με θρύλους της Euroleague, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης.

Οι δηλώσεις του Πάντερ

«Νιώθω ωραία που επέτρεψα στην Ελλάδα. Η πρώτη μου χρονιά ήταν το Λαύριο, έπαιξα στην ΑΕΚ και μετά από μερικές σεζόν είμαι και πάλι εδώ! Είναι πραγματικά υπέροχο. Είμαι ενθουσιασμένος!

Οι Σπανούλης και Πρίντεζης ήταν στην ομάδα, όταν εγώ ακόμη ήμουν ρούκι. Επιτέλους θα είμαστε συμπαίκτες και είναι εκπληκτικό! Παρακολουθώ το παιχνίδι τους εδώ και πολύ καιρό. Έχουν μεγάλη εμπειρία και θα προσπαθήσω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ από εκείνους.

Θέλω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ και να κερδίζω. Ήμουν νικητής τις δύο τελευταίες σεζόν και βρίσκομαι εδώ για να συνεχίσω να κερδίζω. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και στην συνέχεια να φτάσουμε οσο πιο ψηλά γίνεται”.

Δείτε την άφιξη του Κέβιν Πάντερ στην Ελλάδα μέσα από τον φωτογραφικό φακό https://buff.ly/2LxVOXO #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos

Gepostet von Olympiacos B.C. am Mittwoch, 3. Juli 2019

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις