Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πέντε μήνες εκτός ο Τιλί! Νοκ-άουτ ο Παπανικολάου

Τιλί - Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το Σάββατο ο Κιμ Τιλί – Δεδομένη η… κίνηση για αντικαταστάτη. Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Παπανικολάου στο ματς με την Κύμη.

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού, υποβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10) ο Κιμ Τιλί του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση των “ερυθρόλευκων”, ο Γάλλος να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους πέντε μήνες

Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα μείνει στα.. πιτς για μεγαλύτερο διάστημα απ’ ότι αρχικά υπολογιζόταν, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για να τον αντικαταστήσει.

Η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ

“Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κιμ Τιλί υποβλήθηκε σε χειρουργική αντιμετώπιση της ρήξεως του μακρού προσαγωγού δεξιά στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού από τον ιατρό της ομάδας κ. Θεοφάνη Τσαβίση.

Ο Γάλλος φόργουορντ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 4,5 – 5 μηνών.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχηθεί στον Κιμ ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Γρήγορα κοντά μας”.

Νέο πρόβλημα με Παπανικολάου

Η απουσία του Κώστα Παπανικολάου ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Βασίλη Σπανούλη, Μπράιαν Ρόμπερτς και Κιμ Τιλί, για τον Ολυμπιακό ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κύμη, την Κυριακή (15/10), για τη 2η αγωνιστική της Α1.

Ο φόργουορντ των “ερυθρόλευκων” ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα κάτω πόλου δεξιάς επιγονατίδα, έκανε ένεση για να παίξει απέναντι στην Μπασκόνια και αποφασίστηκε να μείνει εκτός δωδεκάδας στο ματς με την Κύμη.

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού

“Ο Κώστας Παπανικολάου πάσχει από οστικό οίδημα κάτω πόλου δεξιάς επιγονατίδας. Στον τελευταίο αγώνα αγωνίστηκε υπό ενέσιμη φαρμακευτική αγωγή.

Στα πλαίσια της πλήρους και ασφαλούς αποθεραπείας του, αποφασίστηκε να παραμείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων έως και την Τρίτη και κατ’ επέκταση δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Σφαιρόπουλου στο παιχνίδι με την Κύμη”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις