Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε Χαραλαμπόπουλο! Συμφωνεί και φεύγει δανεικός

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε Χαραλαμπόπουλο! Συμφωνεί και φεύγει δανεικός
Intime

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βάλει Έλληνες παίκτες στο ρόστερ του και φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό του τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Έτοιμος να… ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός. Ο 22χρονος φόργουορντ είχε πρόταση από την ιταλική Τριέστε, αλλά σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “Sport FM”, φαίνεται πως θα αποδεχθεί την πρόταση που έχει από τους “ερυθρόλευκους”.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Χαραλαμπόπουλος θα δωθεί δανεικός τη νέα αγωνιστική σεζόν, με το όνομα του Ιωνικού Νικαίας να ακούγεται “δυνατά”.

Ο Χαραλαμπόπουλος αγωνίστηκε από το 2012 μέχρι το 2017 στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπόρεσε να διακριθεί στους “πράσινους”. Τη σεζόν 2017/18 έπαιξε δανεικός στον ΠΑΟΚ, ενώ την περασμένη σεζόν μετακόμισε ως ελεύθερος στο Λαύριο.

Και τις δύο σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Το 2018/19 σε 12 συμμετοχές στην Basket League είχε 7,4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 22:04 κατά μέσο όρο.

Ο 22χρονος φόργουορντ έγινε γνωστός από τις εμφανίσεις του με τις “μικρές” εθνικές. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό U18 το 2015 και το Ευρωπαϊκό U20 το 2017 κερδίζοντας σε αμφότερες τις διοργανώσεις το βραβείο του MVP του τουρνουά.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις