Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Πρίντεζης: Η “διαρροή”, η… οικογένεια και η διάψευση Τολιόπουλου

Ολυμπιακός – Πρίντεζης: Η “διαρροή”, η… οικογένεια και η διάψευση Τολιόπουλου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το ηχητικό απόσπασμα που κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδα με μήνυμα του Γιώργου Πρίντεζη προς συμπαίκτες του, έφερε αναστάτωση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και έκανε τον Βασίλη Τολιόπουλο να πάρει θέση.

Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος του All Star Game 2019, όταν ο Γιώργος Πρίντεζης τοποθετήθηκε για το ζήτημα με ένα ηχητικό που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο και τα social media, ενώ δημοσιεύτηκε και σε ιστοσελίδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πρίντεζης εμφανίζεται να ενημερώνει τους συμπαίκτες του -σε γκρουπ επικοινωνίας- πως λόγω των καθυστερήσεων στην πληρωμή των μισθών του, θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας από το ματς με την Χίμκι για την Euroleague (17 Ιανουαρίου) μέχρι να διευθετηθεί το θέμα (σ.σ. αγωνίστηκε κανονικά).

“Όλοι μαζί συνεχίζουμε για την επίτευξη των στόχων μας. Παραμένουμε μια οικογένεια” ανέφερε ο Πρίντεζης μετά το πέρας του All Star Game. Σε ότι αφορά το αν γνωρίζει πως κυκλοφόρησε το ηχητικό: “Έχει γίνει παράνομα. Δεν γνωρίζω πώς και τι. Στο μέλλον θα δούμε πώς έγινε”.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε λίγες ημέρες μετά, σε συνάντησή που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, με τους διοικούντες την “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ να πληρώνουν κάποια από τα χρωστούμενα προς τον παίκτη.

Θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα πήρε ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού διέψευσε κατηγορηματικά ότι ήταν εκείνος που διέρρευσε το ηχητικό απόσπασμα (σ.σ. υπήρξε σχετική φημολογία) και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά.

Η δήλωση του Τολιόπουλου αναφέρει

“Σε απάντηση χθεσινού (10/02) συκοφαντικού δημοσιεύματος που με εμπλέκει σε κάποιο θέμα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν δημοσιοποίησα με κανέναν τρόπο καμία δήλωση κανενός παίκτη του Ολυμπιακού, φυσικά ούτε και οτιδήποτε σχετικό με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Επιμένω να ασχολούμαι με το μπάσκετ και μόνον με αυτό”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις