Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ για τον ορισμό Αναστόπουλου!

Ολυμπιακός: Προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ για τον ορισμό Αναστόπουλου!
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε τελικά προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ για την κλήρωση που έφερε τον ορισμό διαιτητή Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας, θεωρώντας παράνομη τη διαδικασία. Πιθανότητα αναβολής της αγωνιστικής.

Στον αέρα βρίσκεται η 26η αγωνιστική της Basket League, μετά και την προσφυγή που κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον ΑΣΕΑΔ, χαρακτηρίζοντας παράνομη τη διαδικασία από την οποία προέκυψε διαιτητής του αγώνα στο ΣΕΦ, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος.

Ο Έλληνας διαιτητής έχει χαρακτηριστεί ανεπιθύμητος από τους Πειραιώτες μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα έχει ανακοινωθεί ότι σε περίπτωση που σφυρίξει ματς της ομάδας, εκείνη θα αρνηθεί να αγωνιστεί.

Η ΚΕΔ όμως δεν “υπάκουσε” στο αίτημα των “ερυθρόλευκων” και όρισε μετά από κλήρωση τον Έλληνα διαιτητή στο επόμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας, με τον Ολυμπιακό να θεωρεί τη διαδικασία παράνομη, καθώς έλειπε ένας εκ των μελών της Επιτροπής.

Ως εκ τούτου, ολόκληρη η 26η αγωνιστική της Basket League έχει τεθεί εν αμφιβόλω, με σημαντικές εξελίξεις να αναμένονται και από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, που πραγματοποιείται αυτή την ώρα με παρουσία των αδερφών Αγγελλόπουλων, αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Παναθηναϊκό.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις