Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ρεάλ: Σόου Μπλατ! “Κρίμα που δεν βάζει υποψηφιότητα η Μισέλ Ομπάμα”

Ολυμπιακός – Ρεάλ: Σόου Μπλατ! “Κρίμα που δεν βάζει υποψηφιότητα η Μισέλ Ομπάμα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη του στην Euroleague, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, με τον Ντείβιντ Μπλατ να έχει τρελά… κέφια στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε σόου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.  Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν τρομερά ευδιάθετος, κάνοντας παράπονα στους δημοσιογράφους που δεν του έκαναν πολλές ερωτήσεις. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να ανοίξει και… πολιτική συζήτηση.

“Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό μου κάνατε χίλιες ερωτήσεις, τώρα που κερδίσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης μου κάνετε μόλις δύο;;; Μου κάνετε πλάκα;;; Ελάτε, ρωτήστε με, μπορείτε να με ρωτήσετε ακόμη και για πολιτικά ζητήματα. Είμαστε σε κακή κατάσταση με αυτούς που έχουμε για ηγέτες. Είναι πολύ άσχημο που η Μισέλ Ομπάμα δεν έθεσε υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ, διότι θα την ψήφιζα”, είπε με χιούμορ ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ

“Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για την υποστήριξη και τη βοήθειά τους για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τους χρειαζόμασταν. Σε οκτώ μέρες παίξαμε με τη Φενέρμπαχτσε, τον Παναθηναϊκό, τη Μπάγερν Μονάχου και τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν ήταν εύκολο. Ο χαρακτήρας και η παρουσία μας ήταν σπουδαία σημάδια γι’ αυτή την ομάδα.

Οι τρεις γκαρντ μας ήταν τρομεροί απόψε, νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Στρέλνιεκς ήταν εκτός δράσης για ένα μήνα. Χρειάζεται χρόνο για να γυρίσει από αυτή την απουσία, θα χρειαστεί 7-10 μέρες για να επανέλθει σε ένα νορμάλ επίπεδο. Θυμάμαι που με ρώτησαν μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό για τον Γουίλιαμς-Γκος και είπα ότι θα χρειαστεί χρόνο γιατί δεν είχε παίξει σε αυτό το επίπεδο. Είπα ότι ήταν η πρώτη μου επιλογή το περασμένο καλοκαίρι, αυτό σημαίνει ότι τον πιστεύω. Είχαμε δυο ρούκις, που έκαναν τόσο σπουδαία εμφάνιση. Αυτό δείχνει ότι επιλέξαμε δύο εξαιρετικά παιδιά. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο, θα έχουμε σκαμπανεβάσματα, παίζουμε σε μια σκληρή λίγκα με σκληρό πρόγραμμα. Θα το αντιμετωπίσουμε.

Είμαστε σε διαδικασία χτισίματος μιας πραγματικά καλής ομάδας. Μακάρι να γίνονταν όλα με ένα κλικ, να μάθαιναν όλοι πως θα παίξουν τόσο γρήγορα. Πρέπει να περάσεις μέσα από τη φωτιά, μπορεί και να καείς μέχρι να μάθεις τι πρέπει να κάνεις. Δώσαμε τέσσερα πολύ δύσκολα ματς σε 8 μέρες, δεν ήταν εύκολο, δείξαμε όμως ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε, πηγαίνουμε όμως προς τα εκεί.

Δεν ενθουσιάζομαι, όπως δεν τα έβαψα μαύρα μετά τις δύο ήττες”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις