Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σπανούλης: Το μεγάλο ρεκόρ που ετοιμάζεται να “σπάσει”

Ολυμπιακός – Σπανούλης: Το μεγάλο ρεκόρ που ετοιμάζεται να “σπάσει”
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο (11.03.2019, 16:45), για την 18η αγωνιστική της Basket Legaue, με το βλέμμα των “ερυθρόλευκων” να είναι στραμμένο στον Βασίλη Σπανούλη.

Έτοιμος να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του επαγγελματικού μπάσκετ στην Ελλάδα είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει πετύχει 632 τρίποντα και χρειάζεται μόλις 4 για να “πιάσει»” τον Άγγελο Κορωνιό που βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας με 636.

Έτσι, ευστοχώντας σε πέντε τρίποντα στη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα του Λαυρίου (16:45), ο 37χρονος Σπανούλης θα γίνει ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων του επαγγελματικού Πρωταθλήματος!

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι από τις 13 Απριλίου 2018 ο κορυφαίος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την βολή του κόντρα στον Πανιώνιο (ξεπέρασε τους 5.200 πόντους του Νίκου Χατζή), αλλά και ο πρώτος πασέρ στην ιστορία της Basket League, ξεπερνώντας τις 2.144 ασίστ του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αυτό που απομένει για τον Σπανούλη ώστε να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν στην Ελλάδα είναι ο αριθμός συμμετοχών (493). Στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Νίκος Μπουντούρης έχοντας 535.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις