Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ολυμπιακός… στα άκρα! Δεν κατεβαίνει στα πλέι οφ με Παναθηναϊκό – Ολοταχώς για Α2!

Ολυμπιακός… στα άκρα! Δεν κατεβαίνει στα πλέι οφ με Παναθηναϊκό – Ολοταχώς για Α2!

Αγγελόπουλοι και Θύρα 7 αποφάσισαν να μην κατέβουν οι «ερυθρόλευκοι» στα πλέι οφ!
Το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα στις 19:00.
Την απόφαση των ιδιοκτητών ανακοίνωσε στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
“Θα πάμε ως το τέλος, θα κάνουμε τα πάντα για να μην υποβιβαστούμε”, είπε.
Βάσει του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός υποβιβάζεται στην Α2!

Δραματικές εξελίξεις! Ο Ολυμπιακός μοιάζει αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω, να επιμείνει στη σκληρή στάση ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι “ερυθρόλευκοι” θα αγωνίζονται στην Α2!

Μετά την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να μην κάνει δεκτές τις προτάσεις του Ολυμπιακού, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, με τη στήριξη και των οργανωμένων οπαδών τους, διαμηνύουν ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κατέβει στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα (20.05.2019) τις 19:00.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πέσει στην Α2, αφού ήδη έχει τιμωρηθεί γιατί δεν κατέβηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τους “πράσινους”, θα υποβιβαστεί. Άλλωστε, πριν μερικές μέρες ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ότι όποια ομάδα δεν αγωνιστεί στα πλέι οφ, θα υποβιβαστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε στο συνέδριο της Θύρας 7 και ανακοίνωσε την απόφαση της ιδιοκτησίας στους οργανωμένους οπαδούς. Οι οποίοι στήριξαν την απόφαση της διοίκησης και υποσχέθηκαν να είναι δίπλα στην ομάδα ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός παίζει του χρόνου στα γήπεδα της Α2!

«Εμείς δεν είμαστε κωλοτούμπες. Είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους και θα το πάμε. Σας θέλουμε κοντά μας, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και όχι οι επενδυτές. Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας. Θέλουμε του χρόνου το γήπεδο να είναι γεμάτο, παρότι γνωρίζουμε το ΣΕΦ δεν είναι και το πιο μπασκετικό γήπεδο», φέρεται να είπε στο συνέδριο της Θύρας 7 ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοινώνοντας την απόφαση της ιδιοκτησίας να μην κατέβει η ομάδα στα πλέι οφ.

Παράλληλα, διέψευσε τα όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο ο ίδιος και ο αδερφός του να εγκαταλείψουν την ΚΑΕ. “Δεν πάμε πουθενά” είπε, σημειώνοντας πως στόχος της διοίκησης είναι να φτιάξουν μια ομάδα για το κορυφαίο επίπεδο στην Ευρωλίγκα. “Θα κάνουμε τα πάντα για να μην υποβιβαστούμε“, είπε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αν, όμως, τελικά, ο Ολυμπιακός υποβιβαστεί, όπως όλα δείχνουν, στην Α2 θα αγωνιστεί με νεαρούς παίκτες. Και αυτό αν η Αδριατική Λίγκα δεν δεχτεί τους “ερυθρόλευκους” στις τάξεις της (σ.σ. αναμένεται η απόφαση του Δ.Σ.). Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός του χρόνου θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, όπου έχει “κλειστό” συμβόλαιο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις