Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Τσέρι! “Δέχθηκα να έρθω σε δύο δευτερόλεπτα” – video

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Τσέρι! “Δέχθηκα να έρθω σε δύο δευτερόλεπτα” – video
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Ουίλ Τσέρι και αυτός αφίχθη στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην ομάδα, δηλώντας ότι δεν χρειάστηκε ούτε να σκεφθεί αν θα δεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών.

Ο Ουίλ Τσέρι είναι το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, καθώς μετά την αποχώρηση του Γουέμπερ, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν… ξεμείνει από γκαρντ και η προσθήκη ήταν απαραίτητη.

Ο Αμερικανός έφθασε στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας (15/04) και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών, υποστήριξε ότι μέσα σε δύο δευτερόλεπτα είχε αποφασίσει ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα.

 Οι δηλώσεις του Τσέρι για τον Ολυμπιακό

«Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία. Όταν ήμουν ρούκι και έπαιζα για τη Ζαλγκίρις είχα ακούσει πολλά για τον Ολυμπιακό. Όταν έπαιζε Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πάντα έβλεπα τα παιχνίδια. Η ατμόσφαιρα ήταν πάντα εξαιρετική. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας».

Αν ο Μπλατ έπαιξε ρόλο στην απόφασή του: «Σίγουρα, ήταν πάντα όνειρό μου να παίξω για τον κόουτς Μπλατ. Από τότε που έφυγα από το Κλίβελαντ, του είπα: “ελπίζω μία μέρα να μπορείς να με πάρεις”. Ο χρόνος είναι το παν. Να έχεις προπονητή τον Μπλατ είναι κάτι πολύ σημαντικό. Έχω απεριόριστο σεβασμό για αυτόν τον άνθρωπο. Το να παίζεις για έναν τέτοιο προπονητή είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Για την πρώτη του αντίδραση στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Ήταν τέλεια. Ο Θεός ήθελε να έρθω εδώ. Μίλησα με την οικογένειά μου και η μητέρα μου μου είπε ότι δεν θα έχω συχνά την ευκαιρία να παίξω για τον κόουτς Μπλατ και για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Μου πήρε δύο δευτερόλεπτα να δεχθώ την πρόταση».

Το μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Θα δώσω το 110% σε κάθε αγώνα. Ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε για την προσπάθειά μου και θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να κερδίζει».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και για το αν μπορεί να φτάσει στην κατάκτησή του ο Ολυμπιακός: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα θα υπάρχει μάχη. Θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να πάμε την πομάδα στο επόμενο επίπεδο. Αν μπορώ να το καταφέρω αυτό όλα θα είναι καλά».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις