Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – “Στο Τελ Αβίβ οι Αγγελόπουλοι! Συνάντηση με Μπλατ”

Ολυμπιακός

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού πρέπει να προχωρήσει και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι φαίνεται πως ταξίδεψαν για το Ισραήλ, για να τα πουν από κοντά με το νέο προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Eurohoops.net”, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αναχώρησαν την Πέμπτη (28.06.2018) για το Τελ Αβίβ, προκειμένου να συναντηθούν από κοντά με τον Ντέβιντ Μπλατ.

Ο Μπλατ φέρεται να είναι ταλαιπωρημένος από μια επέμβαση στη μέση (σ.σ. γι’ αυτό δεν μπορεί να ταξιδέψει) και οι ισχυροί άνδρες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ έκαναν το συγκεκριμένο ταξίδι προκειμένου να μην χαθεί… χρόνος για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα πάντως, για το Τελ Αβίβ ταξίδεψαν και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Team Manager, Χρήστος Μπαφές.

Φυσικά, πρώτο θέμα στις συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι η προσπάθεια για ανανέωση των συμβολαίων των Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου, κάτι που θα καθορίσει και τις μετέπειτα μετεγγραφικές κινήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις