Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Νοκ άουτ ο Μιλουτίνοφ!

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπορεί οι φόβοι στον Ολυμπιακό για μεγάλη ζημιά στο Νίκολα Μιλουτίνοφ να μην επιβεβαιώθηκαν, όμως ο Σέρβος σέντερ δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το δεύτερο ματς με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και θα χάσει πιθανότατα και τα επόμενα παιχνίδια στη Λιθουανία.

Η μαγνητική τομογραφία του Μιλουτίνοφ έδειξε ότι ο παίκτης έχει γλιτώσει τη ρήξη χιαστού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορέσει τελικά να βοηθήσει και την ομάδα του, στη συνέχεια των πλέι οφ της Euroleague.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται ήδη σε δύσκολη θέση, μετά το break της Ζαλγκίρις στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι πιθανό να κληθεί να διαχειριστεί τα επόμενα παιχνίδια χωρίς το βασικό του σέντερ.

Ο Σέρβος θεωρείται δεδομένο ότι παρά τα καθησυχαστικά νέα από τη μαγνητική του, θα χάσει το αυριανό (20/04) ματς με τους Λιθουανούς και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει έστω το 5ο ματς της σειράς, αν και εφόσον φθάσει μέχρι εκεί.
Την ίδια ώρα δε, αμφίβολοι παραμένουν και οι Στρέλνιεκς, Παπανικολάου και Πρίντεζης, με την περίπτωση του Λετονού να είναι η πιο δύσκολη για το δεύτερο ματς των πλέι οφ της
Euroleague.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις