Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Ώρα… πλέι οφ στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το πρώτο βήμα για την είσοδο του στο Final Four του Βελιγραδίου θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (21:15, NewsIt.gr, NOVASPORTS 2).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Ζαλγκίρις (21:15, NewsIt.gr, NOVASPORTS 2) με σκοπό να πάρει την πρώτη του νίκη -για φέτος- κόντρα στην ομάδα του Γιασικεβίτσιους και να κάνει το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Γιάννης Σφαιρόπουλος, έχει… συνηθίσει να προετοιμάζει την ομάδα του με απουσίες, κάτι που συνέβη και σε αυτό το ματς. Οι Πρίντεζης και Τιλί επιστρέφουν μετά από σημαντικό διάστημα απραξίας, ο Παπανικολάου αποχώρησε από την προπόνηση της Κυριακής (15/4), λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και είναι αμφίβολος, ενώ θεραπευτική αγωγή στη μέση ακολουθεί ο Στρέλνιεκς και δεν είναι 100% έτοιμος.

Να θυμίσουμε πως με 4 παίκτες παίκτες εκτός αποστολής (5 αν υπολογίσει κανείς και τον Δημήτρη Αγραβάνη), ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην παράταση από τη Ζαλγκίρις στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Απ’ την άλλη, η Ζαλγκίρις έρχεται πλήρης και πεπεισμένη πως είναι ικανή να κάνει τη… ζημιά μέσα στο ΣΕΦ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία) και Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία).

Οι σημερινοί αγώνες για τα πλέι οφ της Euroleague

Τετάρτη, 18 Απριλίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία) 21:15

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπασκόνια (Ισπανία) 20:15

2οι αγώνες (19-20/4/2018)

Πέμπτη, 19 Απριλίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 21:15

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Κίμκι (Ρωσία) 20:00

Παρασκευή, 20 Απριλίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία) 21:15

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπασκόνια (Ισπανία) 20:45

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις