Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις, Σφαιρόπουλος: “Είδα ξανά τις φάσεις, μας αδίκησαν”

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις στα πλέι οφ της Euroleague, μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σχολιάζοντας όμως παράλληλα και τη διαιτησία του πρώτου αγώνα. “Ενισχύθηκε η άποψή μου, είχα δίκιο για τη διαιτησία”, τόνισε.

Στις διαιτητικές αποφάσεις στο τέλος του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, στάθηκε για μία ακόμη φορά ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Γιάννης Σφαιρόπουλος, υποστηρίζοντας ότι όσα ανέφερε εναντίον των διαιτητών, επιβεβαιώνονται από το βίντεο του ματς.

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: «Καρφιά» Σφαιρόπουλου για τη διαιτησία! «Υπάρχει σχέδιο»

Όσον αφορά το δεύτερο αγώνα κόντρα στους Λιθουανούς για τα πλέι οφ της Euroleague, ο Έλληνας κόουτς ζήτησε από όλους τους παίκτες του να βγουν μπροστά και να παίξουν και για τους τραυματίες της ομάδας.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού

“Βλέποντας το βίντεο από το χθεσινό παιχνίδι, ενισχύθηκε η τοποθέτησή μου για τη διαιτησία. Βλέποντας τις φάσεις από το ματς, είμαι σίγουρος πως είχα απόλυτο δίκιο για τη διαιτησία. Δεν πρέπει, όμως, να παρασυρθούμε από αυτό… Άλλο κομμάτι το τι συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου κι άλλο το εκτός. Εμείς πρέπει να παλέψουμε στο γήπεδο”, ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε:

«Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Χάσαμε ένα παιχνίδι κοιτάμε μπροστά. Δεν τα βάφουμε μαύρα. Θέλουμε τη νίκη να αντιδράσουμε. Χάσαμε στις λεπτομέρειες, είχαμε την τελευταία επίθεση κια δεν σκοράραμε στην κανονική διάρκεια. Έχουμε επισημάνει τα λάθη μας και πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Αυτό που επισημάναμε είναι να αντιδράσουμε σε άμυνα και επίθεση. Δεν έχει σημασία ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι. Όσοι είναι εκεί πρέπει να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Όλοι οι παίκτες πρέπει να βγουν μπροστά. Έχουμε καλό υλικό. Όλοι πρέπει να είναι πιο επιθετκοί και να πάρουν πρωτοβουλίες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Έχουμε τραυματισμούς, περιμένουμε περισσότερα από τους Αμερικανούς μας. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα και θα παλέψουμε το παιχνίδι».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις