Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς για Γιαννάκη: “Από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του ευρωπαϊκού μπάσκετ”

Ομπράντοβιτς για Γιαννάκη: “Από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του ευρωπαϊκού μπάσκετ”
Intime

“Αποθεωτικά” λόγια από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε το “παρών” -σαν ομιλητής- στο Διεθνές Σεμινάριο «Αθήνα 2019» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο κλειστό των Μελισσιών (11/12.07.2019).

Ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναγιώτρη Γιαννάκη (σ.σ. πρόεδρος του ΣΕΠΚ) που τον προσκάλεσε. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να ξεκινήσει την ομιλία του, ο Ομπράντοβιτς φρόντισε να “αποθεώσει” τον “Δράκο”.

“Θέλω να πω κάτι ακόμη για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αυτή τη σπουδαία προσωπικότητα. Τον παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια.

Τον είδα για πρώτη φορά από κοντά το 1976, ήμουν τότε 16 ετών. Στην πόλη που γεννήθηκα, το Τσάτσακ έγιναν οι Βαλκανικοί Αγώνες εκείνη τη χρονιά. Ο κόουτς έπαιζε τότε στην Ελλάδα. Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που έπαιζε, έκανε μια κίνηση που δεν είχα ξαναδεί ποτέ, κάτι που τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο. Ήταν μια τεράστια εμπειρία για εμένα αυτή η διοργάνωση, να βλέπω από κοντά τόσο σπουδαίους παίκτες.

Θα πρέπει να θυμάστε κάτι: ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους στην ιστορία, όχι μόνο του ελληνικού, αλλά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Να μην το ξεχνάτε αυτό” τόνισε ο “Ζοτς”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις