Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παίκτης του Μπαρτζώκα πυροβόλησε αστυνομικούς! Ταμπουρωμένος στο σπίτι του

Παίκτης του Μπαρτζώκα πυροβόλησε αστυνομικούς! Ταμπουρωμένος στο σπίτι του

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ αντάλλαξε πυροβολισμούς με την Αστυνομία στην περιοχή Sherman Oaks στις ΗΠΑ, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ταμπουρωμένος στο σπίτι του είναι ο Αμερικανός φόργουορντ της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σοβαρά μπλεξίματα για τον Τάιλερ Χάνεϊκατ. Ο παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Χίμκι είχε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία στην περιοχή Sherman Oaks στις ΗΠΑ, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει ταμπουρωθεί σπίτι του, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με το ABC, το περιστατικό έγινε στο προάστιο του Λος Άντζελες στις 5 μετά τα μεσάνυχτα τοπικής ώρας. Η μητέρα του Χάνεϊκατ πήρε τηλέφωνο τις αρχές και τους ενημέρωσε ότι ο 28χρονος γιος της έχει αλλόκοτη συμπεριφορά. Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του άσου της Χίμκι κι εκείνος άρχισε να πυροβολεί.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν τραυματίες. Τουλάχιστον 30 κατοικίες γύρω από το σπίτι του Αμερικανού φόργουορντ έχουν εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους, ενώ ειδικές δυνάμεις έχουν φτάσει στο σημείο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις