Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου: Ψάχνει “φάρμακο” στην… κρίση μέσω Euroleague

Παναθηναϊκός
Intime

Ψάχνει μια βραδιά… αποφόρτισης στο ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου (14.11.2019 / 21:00 / NewsIt.gr / NOVASPORTS 2HD) προκειμένου να “σβήσει” τη… φωτιά που άναψε στις τάξεις της ομάδας ο αποκλεισμός από τον Προμηθέα Πάτρας και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στη Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βγάλει… αντίδραση μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό του από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και να εξαφανίσει το αρνητικό κλίμα που προκάλεσε στις τάξεις της.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ με στόχο να φτάσει στην τρίτη της σερί νίκη και να ανεβάσει το ρεκόρ της στο 5-3.

Σε αυτή του την προσπάθεια, ο Παναθηναϊκός -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα στερηθεί των υπηρεσιών του, Τζίμερ Φριντέτ που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην γάμπα και μέχρι χθες (13/11) έκανε θεραπεία.

Από τη στιγμή που στην Euroleague ακολουθεί… διαβολοβδομάδα (ο Παναθηναϊκός θα παίξει σε Κάουνας και Μόναχο), ο Φριντέτ αναμένεται να προφυλαχθεί, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο ρίσκο… υποτροπής!

Η Άλμπα Βερολίνου βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού έχει πετύχει μόλις μια νίκη, αυτή στην πρεμιέρα επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (1-6). Ο Αΐτο Ρενέσες δεν υπολογίζει στους Πέιτον Σίβα και Τάιλερ Κάβανο.

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στη Euroleague τη γερμανική ομάδα ήταν την αγωνιστική περίοδο 2014-15, μια σεζόν που η Άλμπα νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και οι “πράσινοι” πέρασαν νικηφόρα από το Βερολίνο. Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα του “τριφυλλιού” στους 4 αγώνες που την έχει αντιμετωπίσει.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Να αναφέρουμε ότι το παρκέ του ΟΑΚΑ θα… πατήσει μια τεράστια μορφή του Παναθηναϊκού. Ο Κριστόφ Βαζέχα θα δώσει το “παρών” στον αγώνα των “πρασίνων” και θα βραβευτεί από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός-Άλμπα Βερολίνου θα είναι οι Πουκλ (Σλοβενία), Πατέρνικο (Ιταλία) και Μογκούλτσοκ (Τουρκία).

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Πέμπτη 14/11
Χίμκι-Αρμάνι Μιλάνο 19:00
Αναντολού Εφές-Ζενίτ 19:30
Παναθηναϊκός-Άλμπα Βερολίνου 21:00
Μπασκόνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ 22:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 22:00

Παρασκευή 15/11
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Φενέρμπαχτσε 19:00
Ερυθρός Αστέρα Βιλερμπάν 20:00
Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας 21:30
Βαλένθια-Μπάγερν Μονάχου 22:00

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις