Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές: Ματς “τελικός” για το “τριφύλλι”!

Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές: Ματς “τελικός” για το “τριφύλλι”!
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ απόψε (31/10, 21:00 NewsIt.gr, Novasports) για την 6η αγωνιστική της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Στην έδρα του επιστρέφει ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, μετά από δύο σερί εκτός έδρας ματς στη Ρωσία. Οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη για να αντικρίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια της διοργάνωσης που περιλαμβάνει αρκετά “βατό” πρόγραμμα από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν.

Το “τριφύλλι” έχει ρεκόρ 2-3 στη βαθμολογία της Euroleague μετά από πέντε αγωνιστικές και προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Χίμκι, όπου η κατάρρευση στο τέλος του ματς έφερε τη συντριβή.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Νίκο Παππά για το δύσκολο ματς με τους Τούρκους ενώ έθεσε στις δηλώσεις του ζήτημα κούρασης από τα δύο μακρινά ταξίδια στη Ρωσία.

Η Εφές στον αντίποδα νίκησε χωρίς να κουραστεί την Τρίτη το βράδυ τον Ερυθρό Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη και ανέβασε το ρεκόρ της στο 4-1 αφού έχει χάσει μόνο στο εντός έδρας ματς της πρεμιέρας από την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα είναι σχεδόν πάνοπλη αφού εκτός είναι μόνο ο Αντριάν Μερμάν.

Η παράδοση του ζευγαριού πάντως είναι “καταπράσινη” αφού ο Παναθηναϊκός μετράει 27 νίκες έναντι 17 των Τούρκων ενώ εντός έδρας έχει ρεκόρ 12-2, με τελευταία εντός έδρας ήττα να είναι στο ΤOP-16 της Euroleague το 2006 με 73-76.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις