Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Απάντηση Παπαδόπουλου σε Ολυμπιακό! Ζήτησε… Κινέζους διαιτητές

Παναθηναϊκός: Απάντηση Παπαδόπουλου σε Ολυμπιακό! Ζήτησε… Κινέζους διαιτητές
ΦΩΤΟ intime

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απάντησε με ειρωνική διάθεση στα όσα είπαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε και πάλι ξένους διαιτητές στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, κάτι που προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση του προέδρου της “πράσινης” ΚΑΕ, Μάνου Παπαδόπουλου.

Επιμένει ο Ολυμπιακός! «Δεν κατεβαίνουμε με Παναθηναϊκό χωρίς ξένους διαιτητές»

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε: “Οι ομάδες είναι αδύνατον να διαχειριστούν την διαιτησία. Γιατί δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ποτέ. Ο ένας διαιτητής είναι καλός για την μία ομάδα, κακός για την άλλη και πάει λέγοντας. Υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι.

Λέει ο Ολυμπιακός ότι δεν θα κατεβεί αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Και εγώ λέω ότι θέλω άλλους διαιτητές. Και ο Άρης το ίδιο. Και ο Προμηθέας το ίδιο. Και ο Πρέλεβιτς από τον ΠΑΟΚ το ίδιο. Εμείς δεν θα ξανακατεβούμε αν δεν είναι Κινέζοι διαιτητές. Μόνο με Κινέζους θα παίξουμε ξανά. Υπάρχουν θεσμοί.

Αν δεν παίξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, θα βάλω την γάτα μου να κλαίει. Όταν κερδίζουμε όλα είναι καλά. Όταν χάνουμε, μας φταίει κάτι άλλο. Μπορεί όντως να φταίει κάτι σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά να τα μηδενίζουμε όλα στον βωμό των προσωπικών συμφερόντων, δεν είναι σωστό”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις