Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Απάντηση Παπαπέτρου σε Αγραβάνη! Τι είπε για το μορφωτικό του επίπεδο

Παναθηναϊκός: Απάντηση Παπαπέτρου σε Αγραβάνη! Τι είπε για το μορφωτικό του επίπεδο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ ως παίκτης του Παναθηναϊκού στη Media Day του Τριφυλλιού και κλήθηκε να απαντήσει στις… κατηγορίες του πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και για τη φιλία του με τον Κώστα Παπανικολάου.

Σε πολύ πιο… ήπιους τόνους, ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε στον Δημήτρη Αγραβάνη για τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη φιλία του με τον Κώστα Παπανικολάου, δείχνοντας το… σωστό δρόμο για το ελληνικό μπάσκετ.

Οι δηλώσεις του Παπαπέτρου

Για τον Αγραβάνη: «Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για να απαντάμε… Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, βάσει του τι πιστεύει. Είναι σεβαστό αυτό, αλλά δεν θα ασχοληθώ. Έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές από την οικογένειά μου. Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο».

Για τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή σεζόν. Είμαστε πλήρεις από όλες τις απόψεις και μακάρι να δώσουμε τα μέγιστα μέσα στη σεζόν. Για μένα δεν ήταν κάτι τόσο διαφορετικό σαν συναίσθημα το να πάω από τον έναν αιώνιο αντίπαλο στον άλλο. Το παρελθόν το αφήνω πίσω, κοιτάω μπροστά. Ανήκω εδώ και είμαι χαρούμενος. Είναι μια απόφαση που την πήρα μόνος και χαίρομαι για ό,τι έρχεται στο μέλλον».

Για τη νέα σεζόν: «Είναι νωρίς να μιλάμε για τίτλους. Σίγουρα θέλουμε να διεκδικήσουμε και τους τρεις στόχους. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, θέλουμε πολλή δουλειά, θες και λίγη τύχη για να πετύχεις. Στα χαρτιά η ομάδα φαίνεται πλήρης. Για μένα είναι μεγάλη πρόκληση αυτή η σεζόν. Η μεταπήδηση είναι σημαντική, αλλά νιώθω έτοιμος, έχω την εμπειρία, έχω δουλέψει καλά μέσα στο καλοκαίρι και είμαι πανέτοιμος…»

Για τον Παπανικολάου: «Είμαστε φίλοι, παραμένουμε φίλοι, εννοείται. Δεν αλλάζουν αυτά. Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό. Στο παρκέ ο καθένας παίζει για τη δική του ομάδα, εκεί δεν υπάρχει φιλία, αλλά εκτός αυτών είμαστε κανονικά φίλοι. Έχουμε περάσει τόσα χρόνια μαζί, τόσες μέρες».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις