Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη από Παπαγιάννη! Είχε πρόταση από Γιαννακόπουλο [vid]

Παπαγιάννης

Έμεινε ελεύθερος από τους Κινγκς, αλλά κατάφερε να βρει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, υπογράφοντας στους Μπλέιζερς. Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρέθηκε για λίγες μέρες… ξεκρέμαστος, αλλά εκεί ήταν κοντά του ο Παναθηναίκός.

Μπορεί ο Γιώργος Παπαγιάννης να είναι πλέον παίκτης των Μπλέιζερς, αλλά στο λιγοστό διάστημα που βρέθηκε χωρίς ομάδα, δέχθηκε πρόταση από την ΚΑΕ παναθηναίκός.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Παπαγιάννης -μιλώντας στην ιστοσελίδα “eurohoops.net”- ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του κατέθεσε πρόταση για να επιστρέψει στο “τριφύλλι”.

Επίσης, ο 21χρονος σέντερ απάντησε και σε ερώτηση για την εθνική Ελλάδος, αναφέροντας πως θέλει να την ενισχύσει το καλοκαίρι, αλλά θα πρέπει να μιλήσει και με τη νέα του ομάδα.

Τα χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεν του Παπαγιάννη

-Τι συνέβη όταν σε “έκοψαν” οι Κινγκς; Σκέφτηκες την επιστροφή στην Ευρώπη;

“Είχα μια προσφορά από τον Παναθηναϊκό να γυρίσω πίσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο, τον κ. Γιαννακόπουλο, που μου έκανε αυτή την πρόταση, που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε ξανά. Αποφάσισα όμως να κάτσω στην Αμερική, να κοιτάξω τι επιλογές μπορούσα να έχω. Κατευθείαν την επόμενη μέρα όταν είχα κοπεί από την ομάδα, μεταφέρθηκα εδώ στο Λ.Α., άρχισα προπονήσεις κανονικά, γυμναστήριο, έκανα και μποξ, οπότε θα μπορούσα να έχω τη φυσική κατάσταση όπως ήταν”.

-Εχεις σκεφτεί την παρουσία σου στην Εθνική το καλοκαίρι για τα προκριματικά;

“Βέβαια. Είναι η μεγαλύτερη τιμή για τον κάθε παίκτη να παίζει για τη χώρα του. Θα μιλήσω και με τους προπονητές, αφού είναι μια νέα ομάδα. Θα μιλήσουμε όλοι μαζί και θα κοιτάξω το καλύτερο δυνατό για να έρθω”.

ΠΗΓΗ: eurohoops.net

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις