Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Γιαννακόπουλου!

Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Γιαννακόπουλου!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Παραμένει ο τρίμηνος αποκλεισμός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί με τρίμηνο αποκλεισμό από όλα τα γήπεδα για μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ισχυρός άνδρας του  Παναθηναϊκού έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να μειωθεί η ποινή, αλλά αυτό την απέρριψε. Έτσι, η τιμωρία θα ισχύσει κανονικά.

Η πρωτόδικη απόφαση

«14-2-2018
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1) Επιβάλλεται στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, ως πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 20.10.2017 δήλωση – ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «instagram», με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και μέχρι τρεις (3) μήνες και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) .

2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση – ανάρτηση».

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ

«Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 56/11-4-2018 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή του Δημητρίου Γιαννακόπουλου κατά της υπ’ αρ. 43/14-2-2018 απόφασης του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Δέχεται την πρόσθετη παρέμβαση της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Κ.Α.Ε.» υπέρ του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις