Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Αρρώστησε” με Καλάθη ο Ράις! “Μακάρι να ήξερα” [pic]

Παναθηναϊκός: “Αρρώστησε” με Καλάθη ο Ράις! “Μακάρι να ήξερα” [pic]
ΦΩΤΟ intime

Ο Νικ Καλάθης έφθασε μία ασίστ μακριά από το δεύτερο triple double της καριέρας του στη Euroleague, αλλά στην τελευταία φάση ο Ταϊρίς Ράις δεν του έδωσε την ευκαιρία να τα καταφέρει, γεγονός που τον… αρρώστησε μετά το ματς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία άνετη νίκη επί της Βαλένθια στο τέλος, για την 7η αγωνιστική της Euroleague, με μία “ραψωδία” του Νικ Καλάθη που τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν και ο Ταϊρίς Ράις, ο οποίος αισθάνθηκε όμως άσχημα μετά το ματς, όταν έμαθε το… λάθος που είχε κάνει. Με τα πάντα να έχουν κριθεί, ο Αμερικανός γκαρντ πήρε την τελευταία προσπάθεια των “πρασίνων” και πέτυχε το τελευταίο καλάθι του παιχνιδιού, χωρίς να αλλάξει πάσα.

Δεν έδωσε όμως έτσι την ευκαιρία στον αρχηγό του Τριφυλλιού να κάνει το δεύτερο triple double της καριέρας του και να ισοφαρίσει το μυθικό ρεκόρ του Νίκολα Βούισιτς, καθώς όπως εξήγησε ο ίδιος, δεν ήξερε τα στατιστικά. “Φίλε με αρρώστησε αυτό. Μακάρι να ήξερα”, έγραψε ο Ράις στο twitter σχολιάζοντας το γεγονός.

Η ανάρτηση του Ράις για Καλάθη

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις