Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Εκεχειρία… τέλος! “Καμπάνα” ενός έτους σε Γιαννακόπουλο – Εκνευρισμός για Μπερτομέου

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Έντονη δυσφορία στις τάξεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφεραν οι σημερινές (19/05) δηλώσεις του Ζόρντι Μπερτομέου. Το… τσεκούρι του πολέμου φαίνεται πως ξεθάβεται. Η κόντρα φουντώνει και πάλι μετά τη νέα “καμπάνα” στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ζόρντι Μπερτομέου στο περιθώριο του Final Four της Euroleague προκάλεσαν μεγάλο εκνευρισμό στην πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που θεωρεί πως δεν τηρήθηκε η περίοδος “εκεχειρίας” που είχε συμφωνηθεί να υπάρξει μέχρι την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός – Μπερτομέου: «Σωστά τιμωρήθηκε ο Γιαννακόπουλος – Καμία ένδειξη αποχώρησης»

Οι “πράσινοι” ισχυρίζονται πως η συγκεκριμένη εξέλιξη έκανε κακό στην προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα -για να βρεθεί μια λύση- ενώ εκφράζουν δυσαρέσκεια για το γεγονός πως ο επικεφαλής της Euroleague εξακολουθεί να διαχωρίζει τον Παναθηναϊκό σαν σύλλογο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δεν θα πρέπει να παραλειφθεί το γεγονός πως στο διάστημα που υπήρξε.. κατάπαυση πυρός από Παναθηναϊκό και Μπερτομέου, η Euroleague έστειλε δύο ακόμη τιμωρίες.

Η πρώτη αφορούσε αποκλεισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για έναν επιπλέον χρόνο από τα γήπεδα της διοργάνωσης συνοδευόμενη με πρόστιμο 160.000 ευρώ. Η δεύτερη “καμπάνα” ήταν ένα νέο πρόστιμο -250.000 ευρώ- για ανάρτηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Instagram.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις