Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έκπληξη από Πασκουάλ! Ποιον έκοψε από το ρόστερ

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να “κόψει” κάποιους από τους ξένους παίκτες του ενόψει των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League και η απόφασή του Τσάβι Πασκουάλ ήταν να αντικαταστήσει τον Μάρκους Ντένμον με τον Μάικ Τζέιμς.

Έκπληξη αποτελεί το “κόψιμο” του Μάρκους Ντένμον από το ρόστερ του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα, αφού ο Τσάβι Πασκουάλ έδινε αρκετό χρόνο στον Αμερικανό στα τελευταία παιχνίδια και στη Euroleague.

Η επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στη Stoiximan.gr Basket League ενόψει των πλέι οφ και των τελικών του πρωταθλήματος, θεωρείτο δεδομένη, όχι όμως και η αλλαγή του με τον Μάρκους Ντένμον.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδειξε να προτιμά τον Αμερικανό έναντι του Λούκας Λεκαβίτσιους στα πλέι οφ της Euroleague, αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα θα προτιμήσει τελικά το Λιθουανό, με το “βλέμμα” προφανώς στον… Ολυμπιακό.

Κι αυτό γιατί ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις ήταν πολύ καλύτερος στα παιχνίδια κόντρα στους “ερυθρόλευκους” από τον Ντένμον και αυτό φαίνεται ότι μέτρησε περισσότερο στην τελική απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Stoiximan.gr Basket League έχει “κοπεί” ήδη και ο Κένι Γκάμπριελ, ενώ ο τρίτος ξένος που πιθανότατα θα μείνει εκτός ομάδας, είναι ο Έιντριεν Πέιν, παρά την ανεβασμένη απόδοσή του, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις