Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Επαφές” Γιαννακόπουλου με FIBA

Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να είναι σε “ανοιχτή” επικοινωνία με τους ανθρώπους της FIBA για την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από τη Euroleague και την είσοδό του στο Basketball Champions League.

Η “ρήξη” του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού με τον επικεφαλής την Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, είναι πλέον πιο έντονη από ποτέ και πρόσφατα ανάγκασε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώσει και την απεμπλοκή της ομάδας του από την Ευρωλίγκα, για χάρη της διοργάνωσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι τιμωρημένος από την Ευρωλίγκα και μέσα στην ημέρα, το CAS δεν ήρε την ποινή που του απαγορεύει να δίνει το “παρών” στους αγώνες της διοργάνωσης ως τις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, οι επαφές του “ισχυρού” άνδρα του Τριφυλλιού με τους ανθρώπους της FIBA, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τις δύο πλευρές να συζητούν πια και για το χρονοδιάγραμμα της ένταξης του Παναθηναϊκού στο Basketball Champions League.

Επίκειται μάλιστα και συνάντηση μεταξύ τους, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα, στο περιθώριο του Final4 της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί από 4-6 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις