Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι για Μόναχο οι “πράσινοι”!

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι για Μόναχο οι “πράσινοι”!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπάγερν Μονάχου για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, με τους “πράσινους” να κάνουν μόλις μία προπόνηση πριν το ταξίδι στη Γερμανία, το οποίο και είναι προγραμματισμένο για αύριο Δευτέρα 15/10.

Μετά το επεισοδιακό παιχνίδι στο Nick Galis Hall επί του Άρη, ο Παναθηναϊκός στρέφει το ενδιαφέρον του ξανά στην Euroleague, αφού ακολουθούν δύο ματς μέσα σε λίγες ημέρες για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μάλιστα, είχε μόλις μία προπόνηση στη διάθεσή του πριν το ταξίδι της ομάδας για το Μόναχο, όπου για τη δεύτερη αγωνιστική της φετινής σεζόν, το Τριφύλλι αντιμετωπίζει τη Μπάγερν.

Το θετικό για τον Καταλανό τεχνικό, είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας στη διάθεσή του και τους 15 παίκτες του ρόστερ, με τρεις εξ αυτών να μένουν εκτός για την τελική 12άδα. Οι Καλαϊτζάκης και Σακελλαρίου είναι οι “σίγουροι” και πιθανότατα ένας εκ των Παπαγιάννη ή Βουγιούκα θα μείνει επίσης με… πολιτικά, όπως συνέβη και στα υπόλοιπα παιχνίδια της χρονιάς, μέχρι στιγμής.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις