Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Φουντώνουν” οι φήμες για Νάναλι!

Παναθηναϊκός: “Φουντώνουν” οι φήμες για Νάναλι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη με έφεση στην επίθεση και η περίπτωση του Τζέιμς Νάναλι φαίνεται να βρίσκεται στο προσκήνιο, μετά την αποχώρηση του παίκτη από το NBA.

Με το που έμεινε ελεύθερος από το NBA, ξεκίνησαν και τα πρώτα σενάρια για τον Τζέιμς Νάναλι και τον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που διαθέτει τα περισσότερα στοιχεία που ψάχνουν οι “πράσινοι”.

Ο Αμερικανός πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τη Φενέρμπαχτσε, έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, είναι σε καλή ηλικία (28 ετών) και διαθέτει πολύ καλό σουτ από την περιφέρεια, ενώ δεν είναι και “τρύπα” στην άμυνα.

Ο μόνος ενδοιασμός, πέραν του οικονομικού, είχε να κάνει με το γεγονός ότι αγωνίζεται κυρίως στη θέση 3 (αλλά και “2”) και σίγουρα δεν είναι γκαρντ, όπως έψαχνε κατά βάση ο Παναθηναϊκός. Όμως,οι καλές εμφανίσεις του Λούκας Λεκαβίτσιους υπό την καθοδήγηση του Ρικ Πιτίνο, φαίνεται ότι είναι ικανές να ανάψουν το “πράσινο φως” για την απόκτηση ενός παίκτη καθαρά για το “2” και δη σαν αντικαταστάτη του Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος παραμένει εκτός με τραυματισμό, ενώ δεν έχει ικανοποιήσει και πλήρως με την απόδοσή του.

Τα σενάρια τον θέλουν μάλιστα πια,πρώτο στη λίστα του Τριφυλλιού και αναμένεται να γίνει προσπάθεια για την απόκτησή του.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις