Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Να μείνει για χρόνια ο Πιτίνο!”

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Να μείνει για χρόνια ο Πιτίνο!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία ανέλπιστη μέχρι πριν λίγο καιρό, πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague, καταλήγοντας μάλιστα στην 6η θέση της κατάταξης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποθεώνει για το γεγονός, τον Ρικ Πιτίνο.

Η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο, οι “πράσινοι” έκαναν ένα απίστευτο ντεμαράζ στο δεύτερο μισό της Euroleague, παίρνοντας τελικά και την πρόκριση στα πλέι οφ.

Μετά το τέλος και της 30η αγωνιστικής λοιπόν, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στον Αμερικανό τεχνικό, για τον οποίο ευχήθηκε να μείνει για χρόνια στην ομάδα.

Η δήλωση του Γιαννακόπουλου

«Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση. Κάναμε το καθήκον μας απέναντι στον κόσμο που μας στηρίζει και που δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει σε εμάς.

Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο να έχουμε στον πάγκο μας τον μύθο Ρικ Πιτίνο. Εκτός από την μεταμόρφωση της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ένας άνθρωπος απο τον όποιο όλοι μαθαίνουμε καθημερινώς. Μακάρι να μείνει κοντά μας για πολλά χρόνια.

Επόμενος στόχος το φάιναλ φορ».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις