Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Πιστεύω θα μείνει ο Πιτίνο”! Τι απάντησε ο Αμερικανός – videos

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Πιστεύω θα μείνει ο Πιτίνο”! Τι απάντησε ο Αμερικανός – videos
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την επόμενη ημέρα του Τριφυλλιού, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι θα παραμείνει ο Πιτίνο στην ομάδα. “Θα πρέπει να πάρω την άδεια των παιδιών μου”, απάντησε ο Αμερικανός.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Basket League, όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν να μάθουν τι θα συμβεί με τον Ρικ Πιτίνο και το μέλλον του στην ομάδα.

Παναθηναϊκός: Στα αποδυτήρια ο Γιαννακόπουλος! Πανηγύρισε με τους παίκτες – video

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λοιπόν, έδειξε πεπεισμένος για την παραμονή του Αμερικανού κόουτς στο Τριφύλλι, υποστηρίζοντας ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος και τόνισε ότι θα ζητήσει την άδεια των παιδιών του για να επιστρέψει στην Ελλάδα τη νέα σεζόν.

Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου

«Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Από το 2005 και έπειτα ήταν οι πρώτοι τελικοί που δεν είχαν έκτροπα και διακοπές και προκαλώ όλους να δουν τι ήταν αυτό που έλειπε για να καταλάβουν που υπήρχε το πρόβλημα τόσα χρόνια», είπε αρχικά.

Για τον Ρικ Πιτίνο και την παραμονή: «Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως. Θέληση όλων μας είναι να μείνει. Αυτό έχει εκφράσει και σε εμάς, είμαι αισιόδοξος. Συμφωνώ μαζί του σε όλα τα πράγματα και στις ιδεές μας για το μπάσκετ. Θέλει και ο ίδιος να μείνει, πρέπει να γίνουν κάποιες οικογενειακές συζητήσεις και θα έχουμε σύντομα τα νέα. Είμαι αισιόδοξος, είναι θέμα ημερών η τελική έκβαση του ζητήματος».

Για τον Βοτανικό: «Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που χτίστηκε πριν πολλά χρόνια και έχει κάποιες δυσλειτουργίες. Έχουμε κερδίσει πολλά εδώ, είμαστε συναισθηματικά δεμένοι, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία Παναθηναϊκή Πολιτεία».

Οι δηλώσεις του Πιτίνο

ίχα έναν αριθμό στόχων όταν ήρθα και τους πετύχαμε όλους. Το Κύπελλο, το σερί μας και το πιο σημαντικό, η βελτίωση όλων των παικτών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Νικ Καλάθη και τους βετεράνους μας. Είπα στην ομάδα μου πως προπονώ τόσα χρόνια, αλλά ανυπομονούσα για κάθε προπόνηση μαζί τους, εξαιτίας της θέλησής τους να μάθουν και να βελτιωθούν. Έμαθα πολλά, έμαθα κάτι καθημερινά. Πάντα μαθαίνω, πάντα κυνηγώ το καλύτερο.

Οι φίλαθλοι με έκαναν να νιώθω Βασιλιάς. Η Βασιλική οικογένεια στην Αγγλία δεν θα ένιωθε καλύτερα! Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία, τους παίκτες για την προσήλωσή τους. Για το μέλλον; Θα μιλήσω με τα παιδιά μου και αν είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για την στήριξή τους, δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στη ζωή μου».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις