Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Triple crown η ΚΑΕ, επιτυχίες για τον Ερασιτέχνη” [pics]

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Triple crown η ΚΑΕ, επιτυχίες για τον Ερασιτέχνη” [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Από κοινού Αγιασμό τέλεσαν τη Δευτέρα (01.10.2018) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τα τμήματα του Ερασιτέχνη -στο γήπεδο της Λεωφόρου- παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη των “πρασίνων”, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το “παρών” στον Αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε στο “Απ. Νικολαΐδης” από τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ.

Στην ομιλία του, ο κ. Γιαννακόπουλος ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες σε όλους σε προσωπικό επίπεδο, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα ομαδικά αθλήματα, αναφέρθηκε στην ΚΑΕ, δίνοντας… ευχή να φτάσει στο triple crown.

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στο βόλεϊ ανδρών, λέγοντας πως εύχεται την επιστροφή στους τελικούς σε πρώτη φάση ενώ ευχήθηκε επιτυχίες και μετάλλια σε όλα τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα.

“Αγαπητά μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη, αγαπητά μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, φίλοι και φίλες. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν γεμάτη αγάπη και επιτυχίες, σε προσωπικό επίπεδο, στις οικογένειές σας και σε ομαδικό επίπεδο θα ήθελα να ευχηθώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα triple crown, στο βόλεϊ ανδρών να μπορέσει να ξαναγυρίσει σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου και τα υπόλοιπα τμήματα τα ομαδικά να επιστρέψουν στην Α1 κατηγορία όπου ανήκουν. Σε όλους τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές των ατομικών αθλημάτων θα ήθελα να ευχηθώ μετάλλια και πρωταθλήματα. Υγεία, αγάπη και τύχη όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ”, ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη, ακούστηκε από τα ηχεία του “Απ. Νικολαΐδης”ο ύμνος του “τριφυλλιού”. Ο κ. Γιαννακόπουλος πέρασε από όλα τα τμήματα, χαιρετώντας τα μέλη τους.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις