Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η αγωνιστική κρίση, η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κι ο “γολγοθάς”!

Παναθηναϊκός: Η αγωνιστική κρίση, η αντίδραση του Γιαννακόπουλου κι ο “γολγοθάς”!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να παρουσιάζει κακή εικόνα στα τελευταία παιχνίδια της, προκαλώντας την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και “μουρμούρες” στις τάξεις των φίλων του “τριφυλλιού”.

Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από τρεις σερί ήττες (Μπασκόνια, Χίμκι, Φενέρμπαχτσε) στην Euroleague, οι οποίες συνοδεύτηκαν με ισάριθμες κακές εμφανίσεις. Το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ προσφερόταν για ένα σχετικά άνετο ευρωπαϊκό βράδυ, ωστόσο οι “πράσινοι” δεν έδειξαν σημάδια βελτίωσης.

Αν και τα χρειάστηκαν, κατάφεραν να πάρουν στο τέλος τη νίκη, έχοντας σε εκπληκτικό βράδυ τον Ντίνο Μήτογλου, ωστόσο απογοήτευσαν τον κόσμο με την εμφάνιση τους. Το πρόβλημα πέρα από αγωνιστικό είναι πλέον και ψυχολογικό, με τους “πράσινους” να νιώθουν την πίεση και να αδυνατούν να αντιδράσουν.

Η κίνηση του Θανάση και το ξεκάθαρο μήνυμα του Δημήτρη

Το κάζο αποφεύχθηκε, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, ανέβηκε στο 6-6 κι επέστρεψε στην οκτάδα της Euroleague, ωστόσο ο προβληματισμός είναι έντονος και φυσικά δικαιολογημένος.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατέβηκε μέχρι τον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Νταρουσάφακα για να “γκαζώσει” τους “πράσινους”, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ξεκάθαρος στη δήλωση του μετά το τέλος του αγώνα.

“Η εικόνα σήμερα, για άλλη μια φορά,  ήταν απαράδεκτη. Σε αυτό το επίπεδο δεν είναι επιτρεπτό κάποιος να μην αφιερώνει το 100% του στην ομάδα. Σωματικά αλλά και ψυχικά. Όσοι δεν το κάνουν, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό”, δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ακολουθεί πρόγραμμα “φωτιά”

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ καλείται να αλλάξει πρόσωπο, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τη Basket League.

Οι “πράσινοι” έχουν να ανέβουν έναν “γολγοθά”, καθώς την Τετάρτη (19/12) αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, στη Μαδρίτη, ενώ την Παρασκευή (21/12) υποδέχονται την επικίνδυνη Αρμάνι Μιλάνο του Μάικ Τζέιμς.

Την μεθεπόμενη εβδομάδα θα έρθει στο ΟΑΚΑ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Euroleague, ενώ στις αρχές του 2019 ο Παναθηναϊκός θα πάει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Μένει να φανεί στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, αν οι παίκτες του Πασκουάλ πήραν το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις