Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα! Ο Ομπράντοβιτς με έκανε τον παίκτη που είμαι” – video

Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα! Ο Ομπράντοβιτς με έκανε τον παίκτη που είμαι” – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο μεγάλο ματς της 15ης αγωνιστικής της Euroleague και το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης βρήκε την αφορμή να εστιάσει στον ηγέτη του Τριφυλλιού, Νικ Καλάθη.

Στα 29 του χρόνια, ο Νικ Καλάθης τόνισε ότι δεν θέλει να φύγει ποτέ από τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας τους “πράσινους”, οικογένειά του, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού πρωταγωνιστεί στο νέο video της Euroleague, το οποίο περιλαμβάνει και μία σειρά από συμπαίκτες του, οι οποίοι και τον αποθεώνουν για την παρουσία του στην ομάδα.

Τα λόγια των παικτών του Παναθηναϊκού

Νικ Καλάθης: «Δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι για μένα στην οικογένειά μου. Από την στιγμή που ήρθα από το κολέγιο, ο Ομπράντοβιτς με έκανε τον παίκτη που είμαι τώρα. Πήγε την δημιουργία μου στο επόμενο επίπεδο και με βοήθησε να καταλάβω το ευρωπαϊκό στιλ μπάσκετ διότι μόλις έφτασε εδώ πίστευα ότι θα παίξω κατευθείαν, κάτι που δεν συνέβη. Μερικές ομάδες δεν προκρίνονται σε Final Four σε ολόκληρη την ιστορία τους. Αυτός ο σύλλογος έχει κάνει τόσα πράγματα στο παρελθόν. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, να βρεθούμε στον δρόμο για τα Final Four και μακάρι να παλέψουμε για τον τίτλο».

Κιθ Λάνγκφορντ: «Είναι ακόμη νέος αλλά μοιάζει σαν έμπειρος μέσα στην ομάδα. Είναι σαν “ελβετικό κλειδί”. Τρέχει τα plays, παίζει άμυνα. Λίγο-πολύ κάνει τα πάντα. Το να βρίσκεσαι με έναν παίκτη σαν αυτόν βοηθάει τον καθένα τριγύρω του».

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Ο τρόπος καθοδηγεί την ομάδα μέσα στο παρκέ και στα αποδυτήρια, ο τρόπος που διευκολύνει και ενδιαφέρεται για τους υπολοίπους τον κάνει ξεχωριστό και πραγματικό ηγέτη. Είναι σπουδαίος τύπος αλλά και παίκτης».

Τζέιμς Γκιστ: «Είναι ηγέτης, ένας προπονητής στο παρκέ. Όταν βρίσκεται στο γήπεδο κάνει αισθητή την παρουσία του, καθένας γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί. Αμυντικά είναι σαν “αγρίμι”, βάζει παντού τα χέρια του. Στην επίθεση, δεν γνώριζα πόσο μεγαλόσωμος είναι μέχρι που τον είδα συγκριτικά με άλλους γκαρντ στην Ευρωλίγκα».

Το video με τον Νικ Καλάθη

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις