Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Έχουμε πιθανότητες για τα πλέι οφ της Euroleague”

Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Έχουμε πιθανότητες για τα πλέι οφ της Euroleague”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε MVP της 15ης αγωνιστική της Basket League, αλλά ο ίδιος εστίασε στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου, στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη δεν έχει επιδείξει την ίδια ανταγωνιστικότητα, με τον Νικ Καλάθη να πιστεύει πάντως ότι οι “πράσινοι” μπορούν ακόμη να προλάβουν την πρώτη 8άδα.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στην 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και μίλησε για τις διαφορές ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις.

Οι δηλώσεις του Καλάθη

Για το βραβείο του MVP της 15ης αγωνιστικής: «Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει μια σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο Άρης και η οποία έπαιξε καλό μπάσκετ στον μεταξύ μας αγώνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης που δίνει και το πλεονέκτημα έδρας».

Για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας: «Θεωρώ πως μπορούμε να προκριθούμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Έχουμε πιθανότητες, αρκεί να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, βάσει των δυνατοτήτων αυτής της ομάδας».

Για τη Basket League: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ποιοτικό και ανταγωνιστικό. Θα έλεγα πως το επίπεδό του είναι σχεδόν ίδιο με τις προηγούμενες σεζόν».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις