Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Κρατάει” τον Ντένμον ο Πασκουάλ – “Τέλος” ο Γκάμπριελ

Μάρκους Ντένμον
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μάρκους Ντένμον, σε αντίθεση με τον Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος μετά από 1,5 σεζόν στους “πράσινους” θα αποτελέσει παρελθόν από το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός και ο Τσάβι Πασκουάλ έχουν ήδη αρχίσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Νικ Καλάθη να αποτελεί τη βασική προτεραιότητα, αλλά και περιπτώσεις, όπως του Μάρκους Ντένμον και του Κένι Γκάμπριελ, να “τρέχουν” παράλληλα.

Πιο συγκεκριμένα, το πλάνο του Τριφυλλιού θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από την κατάληξη της υπόθεσης του φύσει αρχηγού της ομάδας, όμως με την απάντησή του να έχει καθυστερήσει, οι “πράσινοι” έχουν στραφεί και σε άλλους παίκτες του ρόστερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ο Μάρκους Ντένμον αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά, ως μία οικονομική λύση, που “κέρδισε” και τους πάντες με τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια της ομάδας την περασμένη χρονιά.

Αντίθετα, ο Κένι Γκάμπριελ δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν και θα ψάξει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει και περισσότερες ευκαιρίες στον Ντίνο Μήτογλου στη θέση “4”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις