Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Λάνκφορντ: “Παραδέχομαι το περσινό λάθος μου, θα αναπληρώσουμε τις χαμένες στιγμές” – video

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, μέσω ενός βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα του “τριφυλλιού”. Ο Αμερικανός γκαρντ εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ παραδέχθηκε το περσινό λάθος του που δεν ήρθε στην ομάδα κι υποσχέθηκε ότι οι χαμένες στιγμές θα αναπληρωθούν.

Ο Αμερικάνος σκόρερ εξέφρασε, μέσω ενός βίντεο στο paobc.gr, την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ μπροστά στο εκπληκτικό κοινό του “τριφυλλιού”.

“Γεια σας φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, είμαι ο Κιθ Λάνγκφορντ και σας μιλάω από τον Austin του Texas. Θα ήθελα να σας στείλω ένα γρήγορο μήνυμα προκειμένου να σας εκφράσω το πόσο ενθουσιασμένος νιώθω που θα είμαι μέλος του συλλόγου και θα βρίσκομαι στην Αθήνα για να αγωνιστώ ξανά στην Euroleague. Παραδέχομαι το περσινό λάθος μου που δεν ήρθα στην ομάδα αλλά θα αναπληρώσουμε τις χαμένες στιγμές”, είπε και συμπλήρωσε: “Περιμένω να σας δω όλους τη νέα χρονιά στο ΟΑΚΑ. Εύχομαι να έχουμε μια παραγωγική και γεμάτη υγεία σεζόν με πολλές νίκες. Σας ευχαριστώ και θα τα πούμε σε λίγους μήνες…”.

Δείτε το βίντεο

https://www.instagram.com/p/BlaJi4Hn0lt/?utm_source=ig_embed

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις