Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μήτογλου: “Συναρπαστικό παιχνίδι με Ολυμπιακό! Ο κόσμος βοήθησε για τη νίκη”

Παναθηναϊκός – Μήτογλου: “Συναρπαστικό παιχνίδι με Ολυμπιακό! Ο κόσμος βοήθησε για τη νίκη”
ΦΩΤΟ intime

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν από τους διακριθέντες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Euroleague και μίλησε για το παιχνίδι, εστιάζοντας στη βοήθεια των οπαδών του Τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην ανάγκη βελτίωσης της ομάδας του στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Με αφορμή το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου στη Basket League, ο Ντίνο Μήτογλου ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ και σχολίασε τόσο το επερχόμενο ματς, όσο και αυτό που πέρασε με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague.

Το blog του Μήτογλου στον ΕΣΑΚΕ

“Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε μια ακόμη νίκη η οποία μας επιτρέπει να ανέβουμε βαθμολογικά στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν συναρπαστικός και είναι σημαντικό το ότι καταφέραμε να τον κερδίσουμε στην παράταση. Μπορεί να μην κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι όμως σημασία έχει το αποτέλεσμα.

Εννοείται πως πρέπει να βελτιωθούμε εν όψει της συνέχειας και νομίζω πως μπορούμε να το κάνουμε. Ακολουθεί μια ιδιαίτερα δύσκολη σειρά αγώνων στην Ευρωλίγκα, όπου επιβάλλεται να παρουσιαστούμε καλύτερη εικόνα.

Κάπου εδώ θα ήθελα να σταθώ στον κόσμο μας, ο οποίος γέμισε το ΟΑΚΑ, δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη.

Προς το παρόν μας απασχολεί το ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ήφαιστο. Πρόκειται για μια καλή ομάδα που αποπνέει «υγεία» σε όλους τους τομείς. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά από την αρχή ως το τέλος και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις