Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: “Τελικός” στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: “Τελικός” στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00, Novasports 1, newsit.gr) την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague. Χαρακτήρα τελικού έχει το παιχνίδι για τους “πράσινους”.

Μετά τη βαριά ήττα από την Εφές Αναντολού, ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει απόψε (21:00) την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους “πράσινους”.

Το “τριφύλλι” δεν έχει περιθώρια για άλλη εντός έδρας απώλεια, μετά και την ήττα από τη Ζαλγκίρις και θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο σερί πέντε νικών των φορμαρισμένων Καταλανών, οι οποίοι μοιάζουν αναγεννημένοι τη φετινή σεζόν.

https://twitter.com/paobcgr/status/1065144728830783488

Ο Κρις Σίνγκλετον θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, έχοντας σαν στόχο να “πληγώσει” την πρώην του ομάδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα έχοντας όλους τους παίκτες διαθέσιμους, όπως και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Όσον αφορά την προϊστορία, η Μπαρτσελόνα υπερέχει με 25 νίκες σε 39 αγώνες, ενώ με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό το «σκορ» είναι 9-10.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις