Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι διαιτητές των δυο επόμενων τελικών! Επιστροφή Κορομηλά

08.06.2018 | 15:36
διαιτητές

Γνωστοποιήθηκαν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν στον τρίτο και στον τέταρτο τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, για την Stoiximan.gr Basket League. Στον τέταρτο τελικό ο Κορομηλάς.

Την επιστροφή ενός εκ των τεσσάρων Ελλήνων διαιτητών που “σφυρίζουν” της Euroleague είχαμε στους δύο επόμενους τελικούς της Α1. Ο λόγος για τον Ηλία Κορομηλά, που θα είναι πρώτος διαιτητής στο Game 4 (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός). Αντίθετα, οι Γκόντας, Φούφης και Παπαπέτρου έμειναν και πάλι εκτός κλήρωσης.

Απορρίφθηκε η καταγγελία του Παναθηναϊκού για Αγγελόπουλους και Ολυμπιακό

Πιο συγκεκριμένα, οι Καρακατσούνης, Πουρσανίδης και Δεσλής θα σφυρίξουν στο Game 3 του ΟΑΚΑ που θα γίνει την Κυριακή (10/6, 19:00). Όσον αφορά τον τέταρτο τελικός του ΣΕΦ (14/6, 19:00) θα έχει ως διαιτητική τριάδα τους Κορομηλά, Σώμο και Τζαφλέρη.

Να θυμίσουμε πως η σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League  βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1-1, μετά και το break που έκανε ο Παναθηναϊκός στην έδρα του Ολυμπιακού. Να αναφέρουμε ακόμα πως ούτε και σε αυτή την κλήρωση υπήρξε εκπρόσωπος των “ερυθρόλευκων”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version