Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η ειρωνική “ερυθρόλευκη” ανάρτηση και η καταγγελία Γιαννακόπουλου [pic]

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η ειρωνική “ερυθρόλευκη” ανάρτηση και η καταγγελία Γιαννακόπουλου [pic]

Αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας της κλήρωσης των διαιτητών για τα πλέι οφ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε μία ειρωνική ανάρτηση στα social media. Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε στα social media την κλήρωση των τριών διαιτητών για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» κάνοντας λόγο για απαρτία με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο παρόντες.

Οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου θα σφυρίξουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, με την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ να αντιδράει και να στέλνει ένα ειρωνικό μήνυμα μέσα από τα social media.

“Χαιρετίζουμε τη μετά από καιρό ορθή λειτουργία της 5μελούς επιτροπής της ΚΕΔ, η οποία σήμερα συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία με παρόντες τους κ.κ. Ταβουλαρέα, Κορομηλά, Συμεωνίδη, Μ.Παπαδόπουλο, Δ.Γιαννακόπουλο”, αναφέρει χαρακτηριστικά η “ερυθρόλευκη” ανάρτηση στα social media.

Η καταγγελία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Η κίνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος θα ασκήσει αγωγή και μήνυση κατά της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ για προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμιση.

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλλει τους Πειραιώτες για τη στάση τους, τονίζοντας ότι “αυτές οι πράξεις και τα tweets οδηγούν τους χούλιγκανς έξω από τα σπίτια”.

Στο μεταξύ, οι “πράσινοι” σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο την κλήρωση των διαιτητών, τονίζοντας: “Ελπίζουμε πως ο κ. Αναστοπουλος δεν θα είναι επηρεασμένος από την επίθεση των ταυτοποιημένων οπαδών του Ολυμπιακού και δεν θα υπάρξουν αποφάσεις αντίστοιχες με τα βήματα του Σπανούλη και τη μπουνιά του Παπανικολάου στον Σινγκλετον”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις