Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Ντέρμπι” στην ΚΕΔ! “Φαρμακερές” ατάκες στην κλήρωση των διαιτητών

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στα… όπλα βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενόψει του 5ου ματς της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League (2-2), με τη διαιτησία να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης. Φαρμακερές ατάκες στην κλήρωση για την διαιτητική τριάδα του τελικού του ΟΑΚΑ.

Το κλίμα έχει… στραβώσει για τα καλά δυο 24ωρα πριν τον 5ο τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η… εξωγηπεδική “μάχη” των δυο “αιώνιων” ξεκίνησε αμέσως μετά το 2-2 του Ολυμπιακού και συνεχίστηκε στην κλήρωση που έγινε την Παρασκευή (15.06.2018) στα γραφεία της ΚΕΔ, για την ανάδειξη των διαιτητών του τελευταίου ματς της σειράς.

Ο Ολυμπιακός έδωσε μετά από πολύ καιρό το “παρών” στη διαδικασία, με τον αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, να δηλώνει -φτάνοντας στα γραφεία της ΕΟΚ- πως “… ήρθαμε για να γίνουμε μάρτυρες της ασυδοσίας της ΚΕΔ”.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, σήκωσε το… γάντι, αναφέροντας: “Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω. Αυτού του δόγματος είναι ο Ολυμπιακός” (σ.σ. σχολίασε το γεγονός πως οι “ερυθρόλευκοι” ξαφνικά έδωσαν το “παρών” σε κλήρωση, ενώ μέχρι τώρα δεν ήθελαν να… νομιμοποιήσουν την ΚΕΔ).

“Η ΚΕΔ εξακολουθεί να παρανομεί”

Οι διαιτητές του τελικού τελικά δεν προέκυψαν από κλήρωση, αλλά ορίστηκαν! Η τριάδα του πέμπτου τελικού αποτελείται από τρεις διεθνείς διαιτητές, δύο της FIBA και έναν της Euroleague. Πιο συγκεκριμένα, οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς, και Μάνος θα σφυρίξουν στο κυριακάτικο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Βγαίνοντας από τα γραφεία της ΚΕΔ, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Για μια ακόμα φορά η ΚΕΔ μας εξέπληξε. Δεν περιμέναμε να προχωρήσει σε ορισμό διαιτητών. Η ΚΕΔ εξακολουθεί να παρανομεί και να μην σέβεται τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ”.

“Επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν να είναι διεθνείς διαιτητές, κάτι που συνέβη. Την άλλη φορά να μας πουν ποιους εννοούν ακριβώς για να μην γίνει κάποιο λάθος” δήλωσε ο πρόεδρος της “πράσινης” ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος και συνέχισε: “Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και όταν λένε ότι η ΚΕΔ παρανομεί, προφανώς εννοούν ότι δεν σέβονται τις επιθυμίες του ολυμπιακού και όχι του ΑΣΕΑΔ”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις