Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Παπαπέτρου: “Χρειαζόμουν την αλλαγή”

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Παπαπέτρου: “Χρειαζόμουν την αλλαγή”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την έκτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι στο επίκεντρο, λόγω της μετακόμισης του το καλοκαίρι από τους “ερυθρόλευκους” στους “πράσινους”.

Η Euroleague, μάλιστα, εστίασε στον Έλληνα φόργουορντ, φτιάχνοντας ένα βίντεο με δηλώσεις του, αλλά και νυν και πρώην συμπαικτών του, οι οποίοι μίλησαν για την απόφαση του.

“Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά το πιο σημαντικό από όλα και αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλεις να συμμετάσχεις ειδικά αν έχεις γεννηθεί εδώ και είσαι Έλληνας. Είναι γενικά μεγάλο παιχνίδι με πίεση”, σχολίασε αρχικά ο Παπαπέτρου.

“Προσπαθούσα να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση. Όσον αφορά τον πατέρα μου, όσα έκανε εδώ και το πόσο τον αγαπούσε ο κόσμος, θέλω να διαχωρίσω τον εαυτό μου και να κερδίσω τον ίδιο σεβασμό. Δεν θεωρώ ότι έκανα λάθος πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό. Αυτή την στιγμή χρειαζόμουν την αλλαγή και νιώθω πολύ οικεία εδώ”, πρόσθεσε.

Σχετικά με το νέο βήμα του Παπαπέτρου ο Σπανούλης δήλωσε: “Κάθε παίκτης παίρνει τις αποφάσεις του και ζει με αυτές. Όταν παίρνεις μία απόφαση πρέπει να είσαι σίγουρος για αυτή. Πρέπει να μείνεις με αυτή» ανέφερε, με τον Γιώργο Πρίντεζη να καταλήγει: «Είναι πολύ δύσκολο να πηγαίνεις από την μία ομάδα στην άλλη. Πιστεύω μιλήσαμε αρκετά για τον Παπαπέτρου. Πήρε μία απόφαση και δεν μπορώ να ξέρω αν είναι καλή ή όχι για εκείνον”

Τέλος, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υποστήριξε: “Με το να έρθει εδώ έδειξε ότι πραγματικά πιστεύει στον εαυτό του και ότι μπορεί να πετύχει κάτι σπουδαίο”.

To αφιέρωμα της Euroleague στον Ιωάννη Παπαπέτρου

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις