Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Πασκουάλ: “Αφιερωμένο στον Παύλο και την οικογένειά του”

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Τσάβι Πασκουάλ αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, στον Παύλο Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του. “Ελπίζω να τιμήσουμε την οικογένεια με την κατάκτηση του τίτλου”, το σχόλιο του Καταλανού προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1 στη σειρά του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Τσάβι Πασκουάλ αφιέρωσε τη νίκη στον αποθανόντα Παύλο Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του.

Στα μόλις 5 λάθη του Τριφυλλιού στον αγώνα, απέδωσε τη μεγάλη νίκη του Τριφυλλιού στον τρίτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, ο Καταλανός τεχνικός, που αποθέωσε και τη συγκέντρωση των παικτών του στο ματς.

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ

“Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου προσωπικά και ως ομάδα για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Είναι μεγάλη η συντριβή μας και εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην οικογένειά του. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε εκείνον και την οικογένειά του. Ελπίζω να τιμήσουμε την οικογένεια με την κατάκτηση του τίτλου, που θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω να το κατακτήσουμε. Είχαμε τον έλεγχο σχεδόν σε όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού, παίζοντας και καλή άμυνα. Δεν κάναμε πολλά λάθη, καθώς είχαμε μόνο πέντε. Έτσι ελέγξαμε το παιχνίδι, με το μόνο ψεγάδι να ήταν οι βολές που δεν μας επέτρεψαν να είχαμε ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο”.

Για τις χαμένες βολές: «Το ποσοστό των βολών το έβλεπα σε όλο το παιχνίδι. Είναι κάτι σαν… ιός που έχουμε κολλήσει. Αλλά το σημαντικό ότι παίξαμε καλά και γενικά ήμασταν καλά σήμερα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και παρατάσσει σχήματα με δύο ψηλούς ή με δύο 4άρια. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιπαρατεθούμε στα σχήματά του. Το επόμενο ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό και θα δούμε πως θα εξελιχθεί».

Για τους Λοτζέσκι και Ρίβερς: «Προετοιμάζουμε το παιχνίδι έχοντας στο μυαλό μας να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες για να πάρουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει κάποια χαρακτηριστικά και πρέπει να είναι έτοιμοι οι παίκτες, ώστε να ακολουθήσουν το πλάνο μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Για τη συγκέντρωση των παικτών του στους τελικούς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Γενικά η ομάδα είχε ένα πλήρες παιχνίδι. Όλοι ήταν συγκεντρωμένοι και έτσι πήραμε καλές αποφάσεις. Δεν περιμέναμε να έρθουν τα πράγματα και είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις