Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Σφαιρόπουλος: “Έπαιξαν καλύτερα από εμάς”

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την ομάδα του στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος και ζήτησε από τους παίκτες του να εμφανιστούν έτοιμοι στο επόμενο ματς στο ΣΕΦ. “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου”, από τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό καθόλη τη διάρκεια του τρίτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League, γεγονός που παραδέχθηκε και ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού

“Πριν ξεκινήσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια τόσο τα δικά μου όσο και του Ολυμπιακού στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, για την απώλεια του κυρίου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο καλά από εμάς. Εμείς είχαμε κάποια καλά διαστήματα και δεν ήταν αρκετά για να μπούμε στο παιχνίδι. Στην αρχή ο Παναθηναϊκός είχε ενθουσιασμό. Σιγά σιγά το ισορροπήσαμε αυτό, αλλά κάποια ολιγωρία στη δεύτερη περίοδο με αρκετά χαμένα εύκολα καλάθια, μας αδυνάτισαν και την άμυνα. Δεχθήκαμε εύκολους πόντους. Ο Παναθηναϊκός στις αρχές της τρίτης και τέταρτης ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός και πήρε μεγάλες διαφορές. Στο τέλος, πήγαμε να κάνουμε κάτι στα τελευταία 5-6 λεπτά, αλλά δεν ήταν αρκετό. Έγινε το 2-1 και αν δείτε την στατιστική, χάσαμε σε όλες τις περιόδους. Γυρίζουμε στο ΣΕΦ και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε τη σειρά στο πέμπτο παιχνίδι”

Για το επόμενο ματς: «Υπολογίζω και δοκιμάζω όλους τους παίκτες. Όποιος είναι στην καλύτερη μέρα θα παίζει περισσότερο. Δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι. Ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Περιμένω από όλους τους παίκτες να είναι πνευματικά έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδια»

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις