Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τρία “αιώνια” ντέρμπι σε 10 μέρες!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τρία “αιώνια” ντέρμπι σε 10 μέρες!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το ακριβές πρόγραμμα των τριών επόμενων αγωνιστικών στη Basket League και με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ να ορίζεται στις 18 Νοεμβρίου, οι δύο ομάδες θα “κοντραριστούνς” δύο φορές μέσα σε 10 ημέρες και ενώ ενδιάμεσα θα υπάρχει και το “αιώνιο” ντέρμπι του ποδοσφαίρου στο Καραϊσκάκης.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Basket League, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΕΣΑΚΕ, γεγονός που φέρνει… μήνα “αιωνίων” σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Κι αυτό γιατί οι δύο ομάδες είναι προγραμματισμένο να αγωνιστούν στις 09/11 στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της Euroleague, για να ακολουθήσει δύο ημέρες αργότερα το ντέρμπι για τη Superleague στο γήπεδο Καραϊσκάκης και εν συνεχεία, το παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα του μπάσκετ, που είναι μάλιστα πιθανό να κρίνει και φέτος, το πλεονέκτημα στους τελικούς της Basket League.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ο ΕΣΑΚΕ έχει ανακοινώσει πλέον ολόκληρο το αναλυτικό πρόγραμμα για την 5η, την 6η και την 7η αγωνιστική της Basket League, με τις ημέρες, τη ώρες και τα γήπεδα των αγώνων.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις